We helpen u graag

App met ons Stuur een e-mail Bel ons op +31 (0) 73 614 09 96 Stel een vraag via Messenger
 

Team

Het team van Official Travel Company bestaat uit verschillende reisspecialisten. We laten ze hier met u kennismaken!

Official Travel Company is opgericht in 2004 en het bedrijf is uitgegroeid tot twaalf man sterk. Onze reisadviseurs kennen ieder hun eigen specialisme. Zij staan dagelijks met veel enthousiasme voor u klaar en inspireren u graag met hun persoonlijke verhalen.

Rob van Helvoort Rob van Helvoort
Rob van Helvoort | Eigenaar

Wanneer ik niet op kantoor te vinden ben, ben ik mijn koffer aan het inpakken of al op reis. Ik kan niet stilzitten als er zoveel te ontdekken is. De wereld is dichtbij. Al voor een relatief klein bedrag kun je tegenwoordig een nieuwe plek, nieuwe cultuur ontdekken. Ik wil altijd de hoek omkijken, op zoek naar nieuwe parels.


Gido van den Brand Gido van den Brand
Gido van den Brand | General Manager & Co-Owner

Van jongs af aan brandt het verlangen om nieuwe plekken te ontdekken. Gedreven door nieuwsgierigheid staat mijn leven in het teken van het op zoek gaan naar spannende en bijzondere bestemmingen. Dankzij mijn werk als Key Accountmanager bij Official Travel Company ben ik elke dag weer met een prachtig vak bezig en stel ik de mooiste reizen op maat samen. Ik vind het dan ook belangrijk dat ik volledig achter de reizen sta die ik samenstel. Het professionele karakter van het bedrijf in combinatie met de hoge kwaliteit en service die we telkens weer leveren, maken dat ik me volledig kan identificeren met onze producten en elke dag weer met een grote glimlach naar mijn werk ga.


Maarten Wulmsen Maarten Wulmsen
Maarten Wulmsen | Commercieel Manager

Het allerleukste aan mijn baan is de reislust waarmee ik te maken krijg. Niet alleen die van mijzelf, maar vooral die van onze reizigers! Het geeft daarbij een ontzettend voldaan gevoel om de bestemmingskennis van mij en van ons team in te zetten om de perfecte reis samen te stellen. En het mooiste: iedere reiziger is anders dus ook iedere reis is anders! Dat maakt dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga.


Astrid Kramer Astrid Kramer
Astrid Kramer | Reisconsultant

Van jongs af aan heb ik het verlangen nieuwe plekken te bezoeken, andere culturen te ontdekken en nieuwe mensen te ontmoeten. Ik heb al veel mooie landen mogen bezoeken maar mijn reislust is nog lang niet gestild. Binnen onze organisatie is het voor mij het belangrijkste dat ik onze klanten een onvergetelijke reis kan bieden die aan alle wensen voldoet en waarbij alles tot in de puntjes geregeld is. Het allerleukste aan dit werk vind ik het delen van mijn reiservaringen, de klantgerichtheid en dat dit werk zo dynamisch is.


Britt Hubregtse Britt Hubregtse
Britt Hubregtse | Reisconsultant

Het begon vroeger allemaal met een fascinatie voor vliegtuigen en dat is uiteindelijk uitgegroeid tot een enorme passie voor reizen. Dat maakt ook dat ik met ontzettend veel plezier naar mijn werk ga en met een onwijs leuk team elke dag weer de mooiste reizen mag samenstellen. Het creëren van unieke programma’s zodat onze opdrachtgevers en klanten weer met onvergetelijke ervaringen terugkeren is waar ik heel blij van word!


Bas Sweep Bas Sweep
Bas Sweep | Product Manager

Nieuwe avonturen aangaan is mijn favoriete bezigheid. Toen ik jaren geleden ontdekte dat het maken van reizen daar de beste manier voor is, was ik niet meer weg te slaan uit de reiswereld. Inmiddels heb ik al vele bestemmingen mogen bezoeken en stapelen de avonturen zich steeds verder op. Ik ben ontzettend blij dat de mogelijkheden in het maken van reizen zo groot en divers zijn en daar sluit Srilankarondreis.com/Middenoostenreizen.com/Official Travel Company naadloos bij aan. Alles is mogelijk, je kunt het zo gek niet bedenken!


Kas Leermakers Kas Leermakers
Kas Leermakers | Reisconsultant

Reizen is al vanuit vroeger met de paplepel ingegoten en ik ben al mijn hele leven bezig met reizen. Tijdens mijn studie management toerisme is de interesse voor nieuwe bestemmingen alleen maar groter geworden. Ik heb de kans gekregen om veel mooie bestemmingen te ontdekken. Zo heb ik een aantal bijzondere reizen gemaakt naar China, Slovenië, Scandinavië en de Galápagos Eilanden. Het leukste aan mijn werk is dat ik iedere dag met mijn passie bezig kan zijn. Door mijn passie en enthousiasme over te brengen naar de klant en vanuit daar samen tot een onvergetelijke reis te komen is het mooiste aan mijn werk.


Lotte Slungers Lotte Slungers
Lotte Slungers | Reisconsultant

Reizen is het mooiste wat er is. Nieuwe culturen ontdekken, op avontuur gaan, mensen leren kennen, even er tussenuit. Afgelopen jaar ben ik nog voor 3 maanden naar Midden- en Zuid-Amerika afgereisd, ook dit kan zomaar als je hier werkt. Het is heerlijk om andere mensen mooie herinneringen mee te geven en te zorgen dat ze een onvergetelijke trip maken, vooral omdat je zelf ook zo goed weet hoe het is.


Lara Lanslots Lara Lanslots
Lara Lanslots | Sales & Operations Manager

Er is zo ontzettend veel te zien in de wereld. Mijn interesse in andere culturen en landen werd alsmaar versterkt tijdens mijn opleiding. Hier heb ik van veel verschillende bestemmingen mogen proeven. Het contact met onze reizigers en het personaliseren van iedere reis maakt dit werk zo leuk. Geen één reis is hetzelfde en elke keer is het een uitdaging.


Patricia Dobbelsteen Patricia Dobbelsteen
Patricia Dobbelsteen | Reisconsultant

Reizen is altijd een passie van me geweest en het is heerlijk om anderen te inspireren en enthousiast te maken voor een nieuwe vakantie. Sinds ik zelf een kind heb, is mijn reislust er zeker niet minder geworden. Want wat is er nu mooier dan deze fascinatie over te brengen op je kinderen? Bovendien is het reizen met kinderen dé manier om met locals in contact te komen en van het echte lokale leven te proeven, want kinderen verbinden. Ook in verre landen.


Loes Peskens Loes Peskens
Loes Peskens | Product Manager

Avontuur, ontdekken en het onbekende, allemaal onlosmakelijk met mij verbonden. Al op jonge leeftijd zat ik met mijn neus in de atlas te speuren, luisterend naar de verhalen van mijn vader en oom die al veel van de wereld hebben gezien. Mensen helpen bij het najagen van hun dromen zit in mijn DNA. Mijn hart klopt sneller van het welzijn van onze aardbol dus ik hoop iedereen hier, ter plaatse maar ook alle reizigers een duwtje in de goede richting te geven.


Sharon Decker Sharon Decker
Sharon Decker | Reisconsultant

Anderen de nieuwe culturen laten leren kennen, prachtige bestemmingen laten ontdekken en onvergetelijke ervaringen laten opdoen op reis… Dat is waarom ik in het toerisme werk! Zelf heb ik van kinds af aan al goede herinneringen aan mooie reizen. Dit motiveerde mij om een studie in het toerisme te doen. Een aantal jaar en bijzondere reizen verder, kan ik nu mensen het mooiste van het Midden-Oosten laten zien!


Marissa Dijkstra Marissa Dijkstra
Marissa Dijkstra | Reisconsultant

Wij zijn niet alleen een heel hecht team, maar hebben ook hetzelfde gemeen en zijn besmet met het reisvirus. Tijdens mijn opleiding kwam ik voor het eerst in aanraking met de bijzondere cultuur van het Midden-Oosten en was op slag verliefd. Zelfs in mijn vrije tijd duik ik het liefst de boeken in om nog meer over onze bestemmingen te leren. Bij ons is niet snel iets te gek en streven we naar een bijzondere ervaring voor, tijdens en na de reis.


Maudi de Louw Maudi de Louw
Maudi de Louw | Reisconsultant

Ik ben gek op nieuwe plekken ontdekken en vind het bijna zonde om twee keer naar dezelfde bestemming te gaan. Hoewel ik als kind Frankrijk van binnen en buiten leerde kennen, lonkte het op latere leeftijd om Azie, Midden-Amerika en het Midden-Oosten te ontdekken. Ook heb ik 5 maanden op Ibiza gewoond. Altijd zon, heerlijk! Er is zoveel moois te zien in de wereld. Hoe leuk is het als je dat in je baan mag overbrengen aan klanten?


Ben van Melick Ben van Melick
Ben van Melick | Digital Manager

Al op jonge leeftijd was ik gefascineerd door andere culturen en landen. Eenmaal op eigen benen heb ik zo’n beetje alle bestemmingen buiten Europa bezocht waar ik destijds van droomde. Na mijn studie heb ik ervoor gekozen om verder te gaan met mijn passie voor reizen en probeer deze in mijn huidige functie aan anderen over te brengen. Hoe ongerepter de bestemming, hoe meer het me aantrekt.


Robin van Atteveld Robin van Atteveld
Robin van Atteveld | Marketing Specialist

Al van jongs af aan heb ik mooie reizen mogen maken. Ik word zelf heel enthousiast als ik heb over reizen en breng dit enthousiasme dan ook graag over op anderen. Ik vind het tof dat ik mijn passie kan combineren met mijn werk.


Rowie van de Sande Rowie van de Sande
Rowie van de Sande | Management Assistent

Vakantie is in mijn familie het toverwoord, een beloning voor je harde werk. Een mooie plek, andere culturen, lekker eten, met z’n allen genieten en het liefst in de zon. Na het zoeken en boeken van de perfecte reis kan de voorpret beginnen. Verder vind ik het tof dat ik mijn administratieve taken in deze mooie branche mag uitvoeren. Mijn oren klapperen door al onze mooie locaties, enthousiaste verhalen van mijn collega’s en de tevreden klanten. Hopelijk mag ik met en door de organisatie nog meer plekken van de wereld zien.


Jordy Gerritsen Jordy Gerritsen
Jordy Gerritsen | Sales Support

Mijn passie voor reizen is vanaf jongs af aan begonnen. Ik vond het altijd al leuk om andere landen en steden te ontdekken. Dit motiveerde mij dan ook om Toerisme te gaan studeren aan de BUAS in Breda. Mijn nieuwsgierigheid naar andere landen en culturen is tijdens mijn studie nog meer gegroeid en ik haal dan ook veel vreugde uit het delen van mijn passie en kennis met onze reizigers.


Shanti Durinck Shanti Durinck
Shanti Durinck | Sales Support

Zelf heb ik een andere achtergrond, waardoor ik altijd heel nieuwsgierig ben naar andere landen en culturen. Daarom vind ik reizen het leukste wat er is. Het maakt het zo leuk, omdat je nieuwe avonturen kunt beleven en andere culturen kan gaan ontdekken. Ook mijn studie in toerisme heb ik afgerond, dat me veel energie geeft om dagelijks met reizen bezig te zijn en mijn collega's te ondersteunen met het maken van de beste reis voor onze klanten!


Loïs-Amber van Tiel Loïs-Amber van Tiel
Loïs-Amber van Tiel | Sales Support

Toerisme en gastvrijheid zit in mijn bloed. Op jonge leeftijd genoot ik van de verschillende culturen, de gastronomie en de mensen. Tijdens mijn internationale toerisme studies is deze passie alleen maar gegroeid en heb ik inmiddels aardig wat van de wereld mogen zien. Het is mooi om te zien dat de bestemmingskennis die ons team gezamenlijk heeft resulteert in prachtige reizen waarbij alles mogelijk is!


Thom van Rooijen Thom van Rooijen
Thom van Rooijen | Sales Support

Eelke Prins Eelke Prins
Eelke Prins | Reisconsultant

Met mijn jarenlange luchtvaartkennis vind ik het nog iedere dag leuk om met vluchten en reizen bezig te zijn. De moeilijkste vliegroutes, de meest onbekende luchthavens en dan de beste verbindingen vinden. Dat vind ik een uitdaging. Ik heb al veel bestemmingen mogen zien, maar de laatste jaren hebben de landen in het Midden-Oosten mijn hart gestolen. De cultuur, het eten en de vriendelijke bevolking maken dit een mooie bestemming. Vorig jaar heb ik in Jordanië de Jordan Trail gelopen, echt een van mijn meest bijzondere reiservaringen!


Pleun Reijrink Pleun Reijrink
Pleun Reijrink | Reisconsultant

Zolang ik me kan herinneren, geniet ik enorm van het reizen naar nieuwe bestemmingen. Het landschap, de cultuur, de lokale keuken en natuurlijk de mensen creëren een betoverend effect waar ik geen genoeg van kan krijgen. Dit deel ik dan ook graag met nieuwe reizigers. Met verschillende bestemmingen binnen en buiten Europa op mijn lijstje heb ik al een deel van de wereld mogen zien, maar valt er ook nog zeker genoeg te ontdekken.

 

Blijf op de hoogte!

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox.