We helpen u graag

App met ons Stuur een e-mail Bel ons op +31 (0) 73 614 09 96 Stel een vraag via Messenger
 

Wie zijn wij?

Official Travel Company is het travel management bureau van dit moment. U kunt bij ons terecht voor de complete organisatie van uw reis. Zowel zakelijk als particulier staat Official Travel Company voor u klaar.

Wij streven ernaar u de perfecte reis te bezorgen. En omdat iedereen uniek is en iedere wens anders, maken wij die bijzondere reis natuurlijk voor u op maat. Wij nemen u niet alleen mee naar prachtige bezienswaardigheden en de beste accommodaties, maar laten u proeven van de cultuur en natuur die de bestemming te bieden heeft. Geen plek is voor ons onbekend en niets is ons te gek, want alles is door ons enthousiaste team persoonlijk gekeurd.

Over ons

Persoonlijk advies, daar draait het om bij Official Travel Company. Onze reisspecialisten gaan met u om tafel om de perfecte reis samen te stellen. Met behulp van contacten over de hele wereld ontvangt u uw reis op maat, met de hoogste kwaliteit voor de beste prijs. Wij willen altijd net iets meer bieden, kijken net iets verder en zetten graag een stapje meer. Daardoor kunt u zorgeloos op reis gaan.

Wat doen wij?

Niet alleen wij nemen u graag mee op een onvergetelijke reis, wij introduceren u aan de locals die hun ervaringen en tips graag delen. Zij zien dagelijks met eigen ogen de vele plekken en eigenschappen die deze landen te bieden hebben en hebben de regio voor altijd in hun armen gesloten. U kunt zich geen betere gids wensen!

Wat bieden wij?

Official Travel Company is een volledig onafhankelijk travel management bureau. Als onafhankelijke organisatie kunnen wij u altijd bieden waar u naar op zoek bent. Onze service geldt zowel voor zakelijke reizen als reizen voor particulieren. Van autorondreizen tot transport per helikopter of privéjacht, bij ons is iedere vorm van reizen mogelijk! Wij staan u graag te woord via telefoon, maar de deur van ons kantoor aan de Vughterstraat 141 in ’s-Hertogenbosch staat ook altijd open.

 

Blijf op de hoogte!

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox.