We helpen u graag

App met ons Stuur een e-mail Bel ons op +31 (0) 73 614 09 96 Stel een vraag via Messenger
 

Team

Het team van Official Travel Company bestaat uit verschillende reisspecialisten. We laten ze hier met u kennismaken!

In 2004 startte Ralph Ewals Official Travel Company. Hij begon zelfstandig, maar dankzij het succes van Official Travel Company is het bedrijf nu veertien man sterk. Onze reisadviseurs kennen ieder hun eigen specialisme. Zij staan dagelijks met veel enthousiasme voor u klaar en inspireren u graag met hun persoonlijke verhalen.

Ralph Ewals Ralph Ewals
Ralph Ewals | Eigenaar & oprichter

“Voor mij heeft ieder land, iedere bestemming iets unieks”

Een 9 tot 5 baan is niets voor mij, daar kwam ik al snel achter. Ik spreek diverse talen en ben altijd bezig het mensen zo goed mogelijk naar hun zin te maken en een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Een baan in de hotellerie bracht mij dan ook op den duur geen voldoening. Ik wilde meer ontdekken en tegelijkertijd meer kunnen bieden.

Toen ik in 2004 op het strand in Dubai lag, dacht ik ‘Dit is een gave bestemming’. Een half jaar later boekte ik mijn tweede reis naar Dubai om de mogelijkheden te ontdekken voor – toen nog – Official Dubai. Het idee was om inspiratiereizen voor de horeca aan te bieden, met complete programma’s en bezoekjes aan diverse restaurants en hotels.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot Official Travel Company en bieden we groepsreizen, incentivereizen, zakenreizen en privévakanties naar bestemmingen over de hele wereld. Voor mij heeft ieder land, iedere bestemming iets unieks. Ondanks mijn vele jaren ervaring is er ook voor mij nog veel te zien en te ontdekken. Als perfectionist is het nooit genoeg. Ik ben altijd op zoek naar een manier om mijn klanten te verrassen met de meest unieke ervaring. Ik ga tot het uiterste om te zorgen voor het wauw-effect.

Specialisme: Bijna overal al geweest...


Rob van Helvoort Rob van Helvoort
Rob van Helvoort | Eigenaar

Wanneer ik niet op kantoor te vinden ben, ben ik mijn koffer aan het inpakken of al op reis. Ik kan niet stilzitten als er zoveel te ontdekken is. De wereld is dichtbij. Al voor een relatief klein bedrag kun je tegenwoordig een nieuwe plek, nieuwe cultuur ontdekken. Ik wil altijd de hoek omkijken, op zoek naar nieuwe parels.

Eind 2015, na mijn tweede vol gestempelde paspoort, ben ik gestopt met mijn reizen naar het Midden-Oosten te tellen. Mijn kennis over de reisbranche en over het Midden-Oosten heb ik opgedaan tijdens mijn studie aan de NHTV University of Applied Sciences en gedurende de vele reizen die ik maakte door de regio. Mijn passie voor deze bijzondere bestemming is ontstaan door de warmte van de mensen en de prachtige ongerepte natuur die te vinden is in alle uithoeken van de regio. Ik wil je dan ook graag kennis laten maken met dit deel van de wereld. Door mijn ervaring laat ik je verder kijken dan de geschetste beeldvorming van de Nederlandse media over het gebied.

Daarnaast weet ik zeker dat wij als organisatie je een unieke reisbeleving kunnen bieden op al onze bestemmingen. Van ruige woestijnexpedities in Wadi Rum tot extreme luxe in Dubai, van fietstochten door het Hajar gebergte in Oman tot een reis vol culturele hoogtepunten door Iran: wij regelen het. Waar je ook naartoe gaat, daar zijn wij geweest! Als je een keer het Midden-Oosten hebt bezocht, beloof ik dat een tweede keer zeker volgt.

Specialisme: Midden-Oosten, Sri Lanka, Indische Oceaan & Brazilië


Gido van den Brand Gido van den Brand
Gido van den Brand | Key Accountmanager

“Ik vind het belangrijk dat ik volledig achter de reizen sta die ik samenstel”

Van jongs af aan brandt het verlangen om nieuwe plekken te ontdekken. Gedreven door nieuwsgierigheid staat mijn leven in het teken van het op zoek gaan naar spannende en bijzondere bestemmingen. Dankzij mijn werk als Key Accountmanager bij Official Travel Company ben ik elke dag weer met een prachtig vak bezig en stel ik de mooiste reizen op maat samen. Het professionele karakter van het bedrijf in combinatie met de hoge kwaliteit en service die we telkens weer leveren, maken dat ik me volledig kan identificeren met onze producten en elke dag weer met een grote glimlach naar mijn werk ga.

Ik vind het belangrijk dat ik volledig achter de reizen sta die ik samenstel. Ik ga door tot niet alleen de klant, maar ook ik zelf tevreden ben. Ook tijdens mijn eigen reizen houdt de nieuwsgierigheid mij bezig, altijd weer ga ik op zoek naar nieuwe bestemmingen. Dagen op een strand is voor mij niet weggelegd en ik ga dan ook liever nog even kijken in de dat nieuwe hotel een baai verderop.

Op mijn zestiende trok ik voor het eerst alleen naar het buitenland, Amerika was de bestemming en in de daaropvolgende jaren zouden vele nieuwe volgen. Talloze reizen naar bijna alle continenten zet de teller ondertussen op een kwart van het totaal aantal landen in de wereld. Door mijn reiservaring en enthousiasme kan ik over bijna elke bestemming wel iets vertellen. Het is leuk om te merken dat ik mijn enthousiasme kan overbrengen en klanten door mijn verhalen nog meer uitkijken naar hun reis. Mijn volgende reizen staan alweer gepland, die van u ook?

Specialisme: incentives, groepsreizen & particuliere op maat reizen


Nienke Minkels Nienke Minkels
Nienke Minkels | Reisconsultant

Van kleins af aan heb ik altijd al een passie gehad voor het ontdekken van het onbekende. Zo ook nieuwe landen en steden. Samen met mijn ouders en zusjes hebben we veel van de wereld gezien. Maar toen ik in 2012 kennis maakte met het Midden-Oosten middels een studiereis werd het duidelijk, van mijn passie wilde ik mijn beroep maken. Tijdens mijn studie Business Innovation ben ik parttime gaan werken bij Middenoostenreizen.com en Official Travel Company en heb ik mij verdiept in de reisbranche. Na het behalen van mijn diploma was ik niet meer weg te slaan.

Ik heb al mooie plekken mogen bezoeken zoals Jordanië, Israël en Libanon. Maar mijn lijstje is nog lang niet af… Next in line: Zuid-Afrika.

Specialisme: maatwerk reizen


Lara Lanslots Lara Lanslots
Lara Lanslots | Reisconsultant

Er is zo ontzettend veel te zien in de wereld. Mijn interesse in andere culturen en landen werd alsmaar versterkt tijdens mijn opleiding International Tourism Management. Hier heb ik van veel verschillende bestemmingen mogen proeven: van twee weken op studiereis naar Thailand en Cambodja tot zes maanden werken en wonen in Aruba.

Na het behalen van mijn diploma ben ik aan de slag gegaan als reisconsultant bij Middenoostenreizen.com. Een uitgelezen kans om nog meer van de wereld te ontdekken! Het contact met onze reizigers en het personaliseren van iedere reis maakt dit werk zo leuk. Geen één reis is hetzelfde en elke keer is het een uitdaging.

Specialisme: Midden-Oosten


Ben van Melick Ben van Melick
Ben van Melick | Marketing Specialist

Al op jonge leeftijd was ik gefascineerd door andere culturen en landen. Eenmaal op eigen benen heb ik zo’n beetje alle bestemmingen buiten Europa bezocht waar ik destijds van droomde. Na mijn studie Communicatie heb ik ervoor gekozen om verder te gaan met mijn passie voor reizen en probeer deze in mijn huidige functie aan anderen over te brengen. Hoe ongerepter de bestemming, hoe meer het me aantrekt.

Lange tijd waren reizen naar Zuidoost-Azië voor mij het ultieme avontuur. Maar inmiddels voel me ik overal ter wereld thuis en ben ik verliefd geworden op de gastvrijheid van het Midden-Oosten.

Specialisme: alles op het gebied van marketing

 

Blijf op de hoogte!

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox.