We helpen u graag

App met ons Stuur een e-mail Bel ons op +31 (0) 73 614 09 96 Stel een vraag via Messenger
 

Team

Het team van Official Travel Company bestaat uit verschillende reisspecialisten. We laten ze hier met u kennismaken!

Official Travel Company is opgericht in 2004 en het bedrijf is uitgegroeid tot twintig man sterk. Onze reisadviseurs kennen ieder hun eigen specialisme. Zij staan dagelijks met veel enthousiasme voor u klaar en inspireren u graag met hun persoonlijke verhalen.

Rob van Helvoort Rob van Helvoort
Rob van Helvoort | Eigenaar

Wanneer ik niet op kantoor te vinden ben, ben ik mijn koffer aan het inpakken of al op reis. Ik kan niet stilzitten als er zoveel te ontdekken is. De wereld is dichtbij. Al voor een relatief klein bedrag kun je tegenwoordig een nieuwe plek, nieuwe cultuur ontdekken. Ik wil altijd de hoek omkijken, op zoek naar nieuwe parels.

Eind 2015, na mijn tweede vol gestempelde paspoort, ben ik gestopt met mijn reizen naar het Midden-Oosten te tellen. Mijn kennis over de reisbranche en over het Midden-Oosten heb ik opgedaan tijdens mijn studie aan de NHTV University of Applied Sciences en gedurende de vele reizen die ik maakte door de regio. Mijn passie voor deze bijzondere bestemming is ontstaan door de warmte van de mensen en de prachtige ongerepte natuur die te vinden is in alle uithoeken van de regio. Ik wil je dan ook graag kennis laten maken met dit deel van de wereld. Door mijn ervaring laat ik je verder kijken dan de geschetste beeldvorming van de Nederlandse media over het gebied.

Daarnaast weet ik zeker dat wij als organisatie je een unieke reisbeleving kunnen bieden op al onze bestemmingen. Van ruige woestijnexpedities in Wadi Rum tot extreme luxe in Dubai, van fietstochten door het Hajar gebergte in Oman tot een reis vol culturele hoogtepunten door Iran: wij regelen het. Waar je ook naartoe gaat, daar zijn wij geweest! Als je een keer het Midden-Oosten hebt bezocht, beloof ik dat een tweede keer zeker volgt.

Specialisme: Midden-Oosten, Sri Lanka, Indische Oceaan & Brazilië


Gido van den Brand Gido van den Brand
Gido van den Brand | General Manager & Co-Owner

“Ik vind het belangrijk dat ik volledig achter de reizen sta die ik samenstel”

Van jongs af aan brandt het verlangen om nieuwe plekken te ontdekken. Gedreven door nieuwsgierigheid staat mijn leven in het teken van het op zoek gaan naar spannende en bijzondere bestemmingen. Dankzij mijn werk als Key Accountmanager bij Official Travel Company ben ik elke dag weer met een prachtig vak bezig en stel ik de mooiste reizen op maat samen. Het professionele karakter van het bedrijf in combinatie met de hoge kwaliteit en service die we telkens weer leveren, maken dat ik me volledig kan identificeren met onze producten en elke dag weer met een grote glimlach naar mijn werk ga.

Ik vind het belangrijk dat ik volledig achter de reizen sta die ik samenstel. Ik ga door tot niet alleen de klant, maar ook ik zelf tevreden ben. Ook tijdens mijn eigen reizen houdt de nieuwsgierigheid mij bezig, altijd weer ga ik op zoek naar nieuwe bestemmingen. Dagen op een strand is voor mij niet weggelegd en ik ga dan ook liever nog even kijken in de dat nieuwe hotel een baai verderop.

Op mijn zestiende trok ik voor het eerst alleen naar het buitenland, Amerika was de bestemming en in de daaropvolgende jaren zouden vele nieuwe volgen. Talloze reizen naar bijna alle continenten zet de teller ondertussen op een kwart van het totaal aantal landen in de wereld. Door mijn reiservaring en enthousiasme kan ik over bijna elke bestemming wel iets vertellen. Het is leuk om te merken dat ik mijn enthousiasme kan overbrengen en klanten door mijn verhalen nog meer uitkijken naar hun reis. Mijn volgende reizen staan alweer gepland, die van u ook?

Specialisme: incentives, groepsreizen & particuliere op maat reizen


Maarten Wulmsen Maarten Wulmsen
Maarten Wulmsen | Commercieel Manager

Het allerleukste aan mijn baan is de reislust waarmee ik te maken krijg. Niet alleen die van mijzelf, maar vooral die van onze reizigers! Het geeft daarbij een ontzettend voldaan gevoel om de bestemmingskennis van mij en van ons team in te zetten om de perfecte reis samen te stellen. En het mooiste: iedere reiziger is anders dus ook iedere reis is anders! Dat maakt dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga.


Astrid Kramer Astrid Kramer
Astrid Kramer | Reisconsultant

Van jongs af aan heb ik het verlangen nieuwe plekken te bezoeken, andere culturen te ontdekken en nieuwe mensen te ontmoeten. Ik heb al veel mooie landen mogen bezoeken maar mijn reislust is nog lang niet gestild. Na een aantal jaar in de horeca te hebben gewerkt, wist ik dat ik mijn passie moest gaan combineren: de reisbranche en hospitality. Binnen onze organisatie is het voor mij het belangrijkste dat ik onze klanten een onvergetelijke reis kan bieden die aan alle wensen voldoet en waarbij alles tot in de puntjes geregeld is. Het allerleukste aan dit werk vind ik het delen van mijn reiservaringen, de klantgerichtheid en dat dit werk zo dynamisch is.


Janneke de Vries Janneke de Vries
Janneke de Vries | Reisconsultant

Mijn passie voor reizen is vanaf jongs af aan begonnen. Tijdens mijn opleiding International Tourism Management is deze passie alleen nog maar groter geworden. Het liefste ben ik altijd onderweg. Ik heb bestemmingen bezocht als Sri Lanka, Canada, Lapland, Thailand en Cambodja en ben van plan om nog veel meer nieuwe landen en culturen te ontdekken. Als reisconsultant bij Official Travel Company breng ik mijn passie en enthousiasme over aan onze reizigers en zorg ik dat alles tot in de puntjes wordt geregeld zodat zij zorgeloos op reis gaan.


Kas Leermakers Kas Leermakers
Kas Leermakers | Reisconsultant

Mijn passie voor reizen is begonnen toen ik voor het eerst een rondreis door Scandinavië maakte. Reizen is al vanuit vroeger met de paplepel ingegoten en ben al mijn hele leven bezig met reizen. Tijdens mijn studie management toerisme is de interesse voor nieuwe bestemmingen alleen maar groter geworden. Ik heb de kans gekregen om veel mooie bestemmingen te ontdekken. Zo heb ik zes maanden stagegelopen in Ecuador. Daarnaast heb ik een aantal bijzondere reizen gemaakt zoals China, Slovenië, Scandinavië en de Galápagos Eilanden. Het leukste aan mijn werk is dat ik iedere dag met mijn passie bezig kan zijn. Door mijn passie en enthousiasme over te brengen naar de klant en vanuit daar samen tot een onvergetelijke reis te komen is het mooiste aan mijn werk.


Ben van Melick Ben van Melick
Ben van Melick | Digital Manager

Al op jonge leeftijd was ik gefascineerd door andere culturen en landen. Eenmaal op eigen benen heb ik zo’n beetje alle bestemmingen buiten Europa bezocht waar ik destijds van droomde. Na mijn studie heb ik ervoor gekozen om verder te gaan met mijn passie voor reizen en probeer deze in mijn huidige functie aan anderen over te brengen. Hoe ongerepter de bestemming, hoe meer het me aantrekt.


Lara Lanslots Lara Lanslots
Lara Lanslots | Sales & Operations Manager

Er is zo ontzettend veel te zien in de wereld. Mijn interesse in andere culturen en landen werd alsmaar versterkt tijdens mijn opleiding. Hier heb ik van veel verschillende bestemmingen mogen proeven. Het contact met onze reizigers en het personaliseren van iedere reis maakt dit werk zo leuk. Geen één reis is hetzelfde en elke keer is het een uitdaging.


Patricia Dobbelsteen Patricia Dobbelsteen
Patricia Dobbelsteen | Reisconsultant

Reizen is altijd een passie van me geweest en het is heerlijk om anderen te inspireren en enthousiast te maken voor een nieuwe vakantie. Sinds ik zelf een kind heb, is mijn reislust er zeker niet minder geworden. Want wat is er nu mooier dan deze fascinatie over te brengen op je kinderen? Bovendien is het reizen met kinderen dé manier om met locals in contact te komen en van het echte lokale leven te proeven, want kinderen verbinden. Ook in verre landen.


Loes Peskens Loes Peskens
Loes Peskens | Product Manager

Avontuur, ontdekken en het onbekende, allemaal onlosmakelijk met mij verbonden. Al op jonge leeftijd zat ik met mijn neus in de atlas te speuren, luisterend naar de verhalen van mijn vader en oom die al veel van de wereld hebben gezien. Mensen helpen bij het najagen van hun dromen zit in mijn DNA. Mijn hart klopt sneller van het welzijn van onze aardbol dus ik hoop iedereen hier, ter plaatse maar ook alle reizigers een duwtje in de goede richting te geven.


Sharon Decker Sharon Decker
Sharon Decker | Reisconsultant

Anderen de nieuwe culturen laten leren kennen, prachtige bestemmingen laten ontdekken en onvergetelijke ervaringen laten opdoen op reis… Dat is waarom ik in het toerisme werk! Zelf heb ik van kinds af aan al goede herinneringen aan mooie reizen. Dit motiveerde mij om een studie in het toerisme te doen. Een aantal jaar en bijzondere reizen verder, kan ik nu mensen het mooiste van het Midden-Oosten laten zien!


Lotte Slungers Lotte Slungers
Lotte Slungers | Reisconsultant

Momenteel ben ik een jaar op wereldreis! Iets wat gewoon mogelijk is in deze organisatie. Wanneer ik weer terug ben, ga ik weer vol enthousiasme aan de slag om onze reizigers een onvergetelijke tijd te bezorgen. Het is ontzettend leuk om mijn passie te kunnen delen met anderen.


Denia Bullita Denia Bullita
Denia Bullita | Sales Support

Freek Busschers Freek Busschers
Freek Busschers | Reisconsultant

Mijn passie voor reizen heb ik van mijn ouders overgenomen. De vakanties uit mijn jeugd waren dan ook vaak van begin tot eind volgeboekt met verschillende reizen naar fantastische bestemmingen. Sinds mijn 17e ben ik zelf reiservaring op gaan doen en heb ik reizen naar Europa, West-Afrika en Zuidoost-Azië gemaakt. Ik geniet ervan dat ik elke dag bezig kan zijn met mijn passie.


Marissa Dijkstra Marissa Dijkstra
Marissa Dijkstra | Reisconsultant

Loïs-Amber van Tiel Loïs-Amber van Tiel
Loïs-Amber van Tiel | Sales Support

Jordy Gerritsen Jordy Gerritsen
Jordy Gerritsen | Sales Support
 

Blijf op de hoogte!

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox.