We helpen u graag

App met ons Stuur een e-mail Bel ons op +31 (0) 73 614 09 96 Stel een vraag via Messenger

Verzekeringen

Wilt u onbezorgd op reis gaan? Samen met Official Travel Company is alles tot in de puntjes geregeld.

U gaat op reis om te genieten. Gaat er toch iets mis, dan kiest u natuurlijk ook voor de onverwachte momenten voor kwaliteit. Voor een goed verloop van uw reis biedt Official Travel Company u zowel reis- als annuleringsverzekeringen van de Europeesche Verzekeringen. En voor groepen kunnen we een groepsreisverzekering regelen. Ons uitgangspunt is namelijk altijd een goede kwaliteit zodat u zorgeloos kunt genieten.

Wereldwijd kunt u 24 uur per dag bellen met de Europeesche Hulplijn op telefoonnummer +31 (0)20 651 57 77. Zij beantwoorden uw vragen in geval van pech of ongevallen en geven medisch advies, variërend van pijnstiller tot artsbezoek. In het laatste geval wordt u, indien nodig, in het buitenland direct verwezen naar betrouwbare artsen en ziekenhuizen. Bij pech, ongevallen, ziekenhuisopname en calamiteiten schakelt de Hulplijn alarmcentrale SOS International in.

Tip: sla in uw mobiel ook het nummer op van de persoon met wie contact moet worden gezocht in geval van nood. Gebruik hiervoor de internationaal bekende naam ICE (= In Case of Emergency). Dan weten hulpverleners met wie ze contact op moeten nemen, mocht dat nodig zijn.


Blijf op de hoogte!

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox.