We helpen u graag

App met ons Stuur een e-mail Bel ons op +31 (0) 73 614 09 96 Stel een vraag via Messenger

Zomervakantie 2023

Uw vakantie voor 2023 vastleggen zonder stress! Veel mensen die terugkomen van vakantie denken aan hun vakantie van volgend jaar. Er in de meivakantie of zomervakantie tussenuit? Hieronder leggen we uit waarom u deze nu alvast zou moeten vastleggen.

Snelle aansluitingen en directe vluchten?

Het zal u niet verbazen dat bijna iedereen de voorkeur geeft aan een rechtstreekse vlucht of een korte overstap boven een vlucht met een lange overstap. Er is veel vraag naar deze vluchten, waardoor deze prijzen sneller stijgen en hun beschikbaarheid toeneemt.

Wanneer is het ideale moment om vliegtickets te kopen?

Bij het boeken van uw vakantie is het verstandig om ook rekening houden met uw voorkeur voor de vluchttijd, de vertrektijd en de luchtvaartmaatschappij, ook al is de prijs nog steeds een belangrijke factor. Bent u afhankelijk van schoolvakanties of heeft u een eindige hoeveelheid vakantietijd, of wilt u liever weten dat u op een bepaalde dag kunt vertrekken.

Vliegt u graag comfort of businessclass? Of heeft u graag extra beenruimte gedurende de vlucht? Vaak zijn deze tickets eerder uitverkocht. Tevens stijgen de prijzen wanneer u vlak voor vertrek boekt. Nog meer reden om deze tickets vroeg te kopen.

Groepsreizen

Het is ook slim om zo snel mogelijk een vakantieplan te maken als u van plan bent om met 10 of meer personen te boeken. U wilt er namelijk zeker van zijn dat u samen kunt reizen. Het zoeken naar een goede deal op het laatste moment voor een groep is als het zoeken naar een naald in een hooiberg.

Lang weekend weg

In Nederland maken werkende mensen vaak gebruik van hun vrije dagen, daarom zijn vrijdag, zaterdag of zondag verreweg de meest voorkomende dagen om te vertrekken of aan te komen. Overweegt u ook alleen weekendtrips? U krijgt direct te maken met hogere vliegkosten als u uw tickets voor een van deze dagen niet lang voor vertrek aanschaft.

Vroegboeken… Zeker doen!

Bent u, net als wij overtuigd dat vroegboeken loont? Boek snel uw droomvakantie naar top-vroegboekbestemmingen zoals Afrika, Spanje, Bali of Lapland! 
Deel dit bericht
 

Blijf op de hoogte!

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox.