We helpen u graag

App met ons Stuur een e-mail Bel ons op +31 (0) 73 614 09 96 Stel een vraag via Messenger

Kleurrijk Colombia

Het bittere weer begin april heb ik overgeslagen, want ik heb mijn tijd doorgebracht in het prachtige Colombia.

Onze eerste bestemming aan de Caribische kust was Cayena Beach Villa, een kleinschalig droomoord. Een combinatie van tropisch decor en plaatselijke cultuur met een vleugje luxe. Op de achtergrond de bergketen van de Sierra Nevada de Santa Marta en de ingang van Tayrona National Park was nog geen 15 minuten rijden.


Het hotel op een uur rijden van dorpje Minca, waar we verbleven in de unieke koepels van Trekker glamping. De suites bieden een spectaculair uitzicht op de zee en Santa Marta.

Trekker glamping


Daarna zijn we doorgereden met de huurauto naar Cartagène. Hier verbleven we in het Sofitel Barú Calablanca Beach Resort. Onze Franse elegante kamer met uitzicht op zee was ruim en erg comfortabel, echt een aanrader!


Sofitel Barú Calablanca Beach Resort


Na overdag alle facetten van de stad te hebben gezien, kozen we ervoor om ’s avonds een uitstekend restaurant op te zoeken, namelijk Carmen Cartagena. Gelegen midden in het centrum van de stad met een eigentijdse keuken, dankzij de lokale Caribische ingrediënten.

Carmen Cartagena

Heeft u vragen over deze reis of wilt u graag een voorstel ontvangen om zelf op een unieke manier het kleurrijke Colombia te gaan verkennen? Wij, van Official Travel Company, hebben voor u dé hoogtepunten van Colombia verwerkt in verschillende rondreizen van twee tot vier weken.


 
Deel dit bericht
 

Blijf op de hoogte!

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox.