We helpen u graag

App met ons Stuur een e-mail Bel ons op +31 (0) 73 614 09 96 Stel een vraag via Messenger

Trotste partner van Travelife

Vanaf vandaag zijn wij trotste partner van Travelife, een management- en certificeringprogramma voor reisorganisaties die duurzamer willen ondernemen

Travelife - sustainability in tourism

Vanaf februari 2021 zijn wij trotste partner van Travelife. Travelife is een toonaangevend management- en certificeringprogramma voor reisorganisaties die duurzaam willen ondernemen.

Travelife is een eenvoudig inzetbaar duurzaamheidsysteem dat reisbureaus helpt bij het managen en verbeteren van sociale en milieuaspecten, opdat die aansluiten bij de duurzaamheidcriteria. Om dat doel te bereiken kunnen reisbureaus gebruik maken van een breed pakket aan Travelife-diensten, zoals: training, management, planning, rapportage en tools voor de zakelijke markt.

De certificering van Travelife telt drie stappen;

  • Travelife Engaged
  • Travelife Partner
  • Travelife Certified

Vanaf heden zijn wij Travelife Partner, wat gebaseerd is op ons duurzaamheidsbeleid, verschillende examens en de basiseisen waaraan je als bedrijf moet voldoen. Een mooie stap in de richting naar duurzamer toerisme.

Als reisorganisatie weten wij als geen ander hoe mooi de wereld is. Maar helaas weten we ook dat die schoonheid niet vanzelfsprekend is. Daarom nemen wij onze verantwoordelijkheden en doen we zoveel mogelijk om onze negatieve impact op de wereld te minimaliseren. Helpt u ook mee?


 
Deel dit bericht
 

Blijf op de hoogte!

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox.