WhatsApp

Bellen

Mailen

Messenger

Update coronavirus

In verband met de huidige situatie rondom COVID-19 begrijpen we dat er veel vragen zijn. Dit heeft ook gevolgen voor reizen richting onze bestemmingen. Lees alles over de laatste stand van zaken.

Laatste update: 23 maart 2020

De afgelopen weken stonden bij ons in het teken van het vinden van passende oplossingen voor alle reizigers die tot en met 16 april op reis zouden gaan. Ook het terughalen van alle reizigers die zich nog in het buitenland bevonden, had bij ons de hoogste prioriteit. Gelukkig kunnen we melden dat inmiddels alle passagiers weer veilig thuis zijn.

Omboeken van uw reis

Voor vrijwel alle bestemmingen die wij aanbieden geldt momenteel een toegangsbeperking voor alle reizigers vanuit Nederland, België én de rest van de wereld. Dat betekent dat u geen toegang heeft en voorlopig het land niet inkomt.

Wanneer er een toegangsbeperking voor uw bestemming geldt, hebt u inmiddels al contact gehad met een van onze medewerkers om te kijken of we uw reis kunnen omboeken naar een later tijdstip. Samen met u kijken we wat de mogelijkheden zijn en zoeken we naar een passende oplossing.

Wij berekenen geen wijzigingskosten als we de reis voor u omboeken. Wel kan het zijn dat de luchtvaartmaatschappij tariefverschillen en/of wijzigingskosten berekent. Dit is voornamelijk voor landen die geen negatief reisadvies hebben en waarvoor geen toegangsbeperking geldt. Transavia biedt momenteel de mogelijkheid om uw vlucht zonder wijzigingskosten om te boeken naar een later moment dit jaar indien uw vertrek voor 23 april 2020 valt. Per luchtvaartmaatschappij kunnen echter andere regels en/of data gelden.

Vertrekt u na 16 april 2020?

Wij begrijpen momenteel dat er veel vragen zijn over uw vertrek en aanstaande reis. Op dit moment gelden er voor u nog geen beperkingen en gaan wij ervan uit dat uw reis gewoon doorgaat. Het is niet mogelijk om uw reis te annuleren, maar wel om deze om te boeken naar een later moment indien uw luchtvaartmaatschappij dat toelaat. Graag kijken wij samen met u naar de mogelijkheden wanneer u uw reis alsnog wilt omboeken.

Verandert de situatie, wanneer bijvoorbeeld het ministerie van Buitenlandse Zaken een negatief reisadvies afgeeft voor een van onze bestemmingen, dan nemen we contact met u op. Samen met u kijken we wat de mogelijkheden zijn en zoeken we naar een passende oplossing.

Heeft u nog vragen over uw aanstaande reis? Neem dan gerust contact met ons op!


 
Deel dit bericht
 

Blijf op de hoogte!

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox.