We helpen u graag

App met ons Stuur een e-mail Bel ons op +31 (0) 73 614 09 96 Stel een vraag via Messenger

Voordelen van incentivereizen

Een incentive is een beloning die in het vooruitzicht wordt gesteld als een bepaalde zakelijke doelstelling wordt behaald. Vaak bedoelt men hiermee een incentivereis, een beloningsreis dus.

In de praktijk wordt de term incentivereis vaak gebruikt voor iedere groepsreis met een zakelijke groep deelnemers. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een personeelsreis, een motivatiereis, een jubileumreis of een relatiereis. Maar zo'n incentive kan een geweldig instrument zijn om personeel te stimuleren in het bereiken van uitstekende bedrijfsresultaten.

Betere bedrijfsresultaten

Het motiveren en inspireren van medewerkers heeft een aanzienlijke invloed op de bedrijfsresultaten. Waardering is immers een van de meest belangrijke zaken als het aankomt op werk. Een personeelslid zal eerder geneigd zijn om alles te geven als zij weten dat het harde werken wordt gewaardeerd en beloond. Dit zorgt onder andere voor:

  • Een boost van de bedrijfsmoraal
  • Het terugbrengen van personeelsverloop
  • Het verhogen van de omzet en marge
  • Betere arbeidsprestaties

Minder stress op de vloer

Een paar dagen er tussenuit doet wonderen voor zowel de medewerkers als voor het bedrijf. Het belonen van medewerkers door middel van een incentivereis zorgt er voor dat stress wordt verminderd en zelfvertrouwen en creativiteit van de medewerkers een boost krijgen. Bijkomend voordeel: minder ziekteverzuim! Tevreden medewerkers zijn zowel mentaal als fysiek gezonder en melden zich over het algemeen minder ziek.

Teamspirit

Het is vaak moeilijk om tijdens een werkweek collega’s écht te leren kennen. Weg van de stress van het alledaagse leven wordt er tijdens een incentivereis een sterkere onderlinge band gecreëerd. Zo'n reis inspireert, motiveert én geeft de medewerker een prachtige herinnering die nog lang meegedragen zal worden: de spannende activiteiten, het heerlijke eten en de gezellige sfeer. Dit resulteert in een hechtere werkplek waar medewerkers niet bang zijn initiatief te nemen of om input en advies van anderen te vragen.

Goede PR voor het bedrijf

Een medewerker die een prachtige incentivereis achter de rug heeft, zal dit delen met zijn omgeving. Potentiële werknemers willen bij de tofste bedrijven werken met de beste arbeidsvoorwaarden en meest unieke bedrijfsculturen.

Schakel een pro in

Het organiseren van een incentivereis kost behoorlijk wat tijd. Waar gaat de reis heen? En met hoeveel personen? Gaat u vliegen of blijft u dichter bij huis? Hoe zit het met groepsboekingen bij een hotel? En welke activiteiten onderneemt u op de bestemming? Er zijn talloze mogelijkheden en dit zorgt er vaak voor dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Dat is precies waar wij om de hoek komen kijken. Wij zijn specialist op het gebied van maatwerk incentives en ontzorgen van A tot Z. Uiteraard regelen we niet alleen de reis en het verblijf, maar ook alle activiteiten. Dit doen wij op basis van de wensen van uw organisatie. Waar heeft u behoefte aan? Hoe ziet de ideale incentive voor uw organisatie eruit? Extra leuk is het om deze beloningsreis door een van onze medewerkers te laten begeleiden, zodat u ook op locatie optimaal kunt genieten.


Bekijk hier een aantal voorbeeldreizen die wij in het verleden hebben georganiseerd. Of neem vrijblijvend contact met ons op voor het organiseren van een incentive op maat.


 
Deel dit bericht
 

Blijf op de hoogte!

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox.