We helpen u graag

App met ons Stuur een e-mail Bel ons op +31 (0) 73 614 09 96 Stel een vraag via Messenger

Wat is een incentive?

Zakenreizen
Zakenreis

De Betekenis van reizen: ‘vrijwillige verplaatsing naar ergens anders dan waar u bent.’ Of ‘ ondervinden, meemaken, beleven en ervaren.’ Dit is wat we tijdens een incentive willen bereiken.

Zomaar wat woorden en zinnen die, wanneer je het opzoekt de definitie van reizen verwoorden. Voor iedereen heeft reizen een andere betekenis, echter wanneer men samen een reis maakt kan deze betekenis aan het eind van de gemaakte reis meer overeenkomen. Dit is precies wat Official Travel Company kan bereiken tijdens een ‘incentive’. Een versterkte relatie tussen u, uw medewerkers, leveranciers of klanten.

Even weg uit de dagelijkse sleur en op naar een uitdagende omgeving, steeds meer bedrijven zien het (commerciële) nut van een incentive reis. Skiën in Lapland, bezoek aan een Europese cultuurstad op Survival in de Ardennen of in de jungle van Vietnam, u kunt hier nog lang over napraten. Official Travel Company stelt uw incentive reis op maat samen. Uw persoonlijke wensen staan centraal. Wij hebben verrassende en creatieve ideeën voor al uw groepsreizen. Een weekend weg met uw team of bedrijf, een productpresentatie op een verrassende plek, een congres of een relatie evenement, dankzij de ervaring in en de passie voor reizen en organiseren ervaart u in samenwerking met Official Travel Company altijd een onvergetelijke incentive reis.


Official Travel Company en incentives

Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van verrassende incentives. Zo gingen we afgelopen jaar voor verschillende opdrachtgevers naar uiteenlopende bestemmingen. We organiseerde onder andere incentives in Kaapstad, Berlijn en Lissabon, we gingen skiën in Oostenrijk, feesten op Ibiza en op wijnreis door Israël! Onze klanten lopen een van IT-bedrijven tot advocatenkantoren en van Uitzendbureaus tot winkeliersverenigingen. Wilt u eens van een van onze reizigers horen hoe zij de incentive ervaren hebben? Dan brengen wij u graag met een van onze referenties in contact.

Wij zorgen ervoor dat u een onbezorgde reis hebt, waar u nog lang en tevreden op terug kunt kijken.


Wilt u een vrijblijvende afspraak om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Laat het ons weten en neem contact op met Rob of Ralph of ga naar onze contactpagina.


 
Deel dit bericht
 

Blijf op de hoogte!

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox.