We helpen u graag

App met ons Stuur een e-mail Bel ons op +31 (0) 73 614 09 96 Stel een vraag via Messenger

Voordelen van Business Class vliegen

Veel zakenreizigers kiezen er tegenwoordig voor om Business Class te vliegen. Maar waarom? Wat zijn de voordelen van Business Class naast een brede stoel en extra beenruimte?

Op de eerste plaats dekt Business Class vliegen niet helemaal de lading: de ervaring begint namelijk al ruim voordat de reis begint. Wanneer u een ticket boekt, heeft u meer flexibiliteit dan gebruikelijk. Zo zijn de voorwaarden omtrent annuleren of omboeken van een Business Class vliegticket vaak vele malen soepeler dan bij een Economy Class ticket. Vuistregel hierbij is vaak: hoe goedkoper het vliegticket, des te strenger de voorwaarden. Kiezen voor een duurder Business Class vliegticket kan dus handig zijn voor de zakenreiziger wiens agenda dagelijks verandert.

Naast deze voordelen bij het boeken en de wel bekende comfortabele stoel in het vliegtuig, heeft Business Class vliegen echter nog een aantal voordelen voor de zakenreiziger. Zo bespaart u veel tijd op de luchthaven. Zowel bij het inchecken, de douane als het boarden heeft u namelijk een aparte rij. De reis met een Business Class ticket verloopt veelal een stuk efficiënter dan vliegen met Economy Class.

Ook heeft u op de luchthaven toegang tot de speciaal ingerichte Business Class lounges. In deze ruimtes kunt u onbeperkt gebruik maken van de aangeboden faciliteiten. Deze variëren van complete maaltijden met drankjes, tot comfortabele stoelen en goed werkende wifi. Alles in de lounge is erop gericht om zo ontspannen mogelijk aan de reis te beginnen en het biedt een zakenreiziger de mogelijkheid om nog te werken op de luchthaven. Het grootste voordeel van deze Business Class lounges zijn wellicht de mogelijkheid tot netwerken. Het is eenvoudig en erg laagdrempelig om kennis te maken met nieuwe relaties, omdat hier veel gelijkgestemde reizigers te vinden zijn.

Aan boord van het vliegtuig ervaart u de meeste voordelen van Business Class vliegen. Zo is de stoel breder en heeft u meer beenruimte dan bijvoorbeeld in de Economy Class. Dat maakt slapen in een vliegtuig een stuk aangenamer. Daarnaast zijn de maaltijden en persoonlijke service van hogere kwaliteit. Ook hier is het natuurlijk mogelijk om te netwerken. Eenmaal aangekomen op de bestemming, mag u als eerste het vliegtuig verlaten en ligt uw bagage ook als eerste op de band.

Business Class vliegen biedt een zakenreiziger dus veel verschillende voordelen. Het vliegticket kost uiteraard meer dan een ticket voor de Economy Class. Maar de zakenreiziger krijgt er veel flexibiliteit, tijdsbesparing op de luchthaven, mogelijkheid tot netwerken en extra comfort voor terug. Met name de soepele voorwaarden die bij een Business Class vliegticket horen, ervaren onze klanten als het grootste voordeel.


Benieuwd naar wat Official Travel Company voor u als zakenreiziger kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op »


 
Deel dit bericht
 

Blijf op de hoogte!

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox.