We helpen u graag

App met ons Stuur een e-mail Bel ons op +31 (0) 73 614 09 96 Stel een vraag via Messenger

Top 5 hotels in de Filipijnen

H1
H2
H3
H4
H5

De Filipijnen, voor velen onbekend terrein en dat is maar goed ook want zo kan je nog meer mensen imponeren met belachelijk mooie foto’s op je volgende verjaardag! Gelegen ruwweg tussen Indonesië en Taiwan ligt de eilanden archipel met een grote verscheidenheid aan flora en fauna. Aangezien het land een vroegere kolonie van Spanje is zie je overal de Spaanse invloeden, dat Engels de algemene voertaal is maakt het reizen ook wel lekker makkelijk…tijd om wat inspiratie op te doen met een top 5 van de mooiste hotels dus!

Hotel 5: Misibis Bay
Gelegen op Cagaray eiland ligt het prachtige Misibis Bay. In de Albay provincie die bekend staat om de perfect gevormde Mayon vulkaan is Misibis Bay een waar paradijs waar avontuur en ontspanning perfect samen komen! Slechts een uur vliegen van de metropool Manilla ligt dit resort op jou te wachten!

Hotel in Filipijnen

Hotel 4: Eskaya beach resort and spa Het volgende hotel op onze lijst ligt op het zuidelijkste puntje van eiland Bohol, met een maar liefst 5 km lang stralend wit zandstrand zouden de foto’s makkelijk met de Malediven verward kunnen worden. De unieke locatie in combinatie met de gastvrijheid van de Filipino’s maakt dat dit hotel zijn plekje in deze lijst meer dan verdient!

Hotel 2 in de Filipijnen

Hotel 3: Pangulasian island resort – El Nido

Als je Filipijnen zegt zeg je automatisch Palawan, dit langwerpige eiland staat bekend om zijn combinatie van onwaarschijnlijke mooie natuur op zowel het land als de zee. Het volgende hotel op de lijst mag dan ook zeker niet ontbreken, de combinatie van een parelwit strand waarvandaan je zo kan gaan snorkelen op een privé eiland maakt dit een zeer bijzonder plekje.

hotel 3 filipijnen

Hotel 2: Apulit island resort – El Nido Soms is het beter om niets te zeggen…

Hotel 4 Filipijnen

Hotel 1: Ariara Island resort
Door Vogue UK en CNN Travel verkozen tot meest modieuze plek ter wereld, het Ariara island resort. Iedereen heeft er wel eens over gedroomd, een privé eiland. Het Ariara island resort geeft deze mogelijkheid en het toeval wil dat er ook nog een zeer luxueuze accommodatie op gebouwd is. Het kost een paar duiten maar eerlijk is eerlijk, daar krijg je een once of a lifetime ervaring voor terug!

Reis Filipijnen

Wilt u een reis maken langs deze vijf bijzondere hotels? Of een bijzondere rondreis door de Filipijnen? Neem dan contact op met Gido. Hij helpt u graag verder!


 
Deel dit bericht
 

Blijf op de hoogte!

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox.