We helpen u graag

App met ons Stuur een e-mail Bel ons op +31 (0) 73 614 09 96 Stel een vraag via Messenger

PostNL haalt je bagage thuis op

Zonder stress en zonder gesjouw aan je vakantie beginnen? Het kan vanaf nu! Pakketdienst PostNL komt jouw koffers thuis ophalen en zorgt dat deze meteen worden ingecheckt.

Heb je genoeg van de eeuwige strijd van het slepen met je koffers en tassen? PostNL introduceerde recentelijk een nieuwe dienst waarbij jouw bagage bij je thuis wordt opgehaald. Het werkt heel simpel: de pakketdienst komt langs, vervolgens laat jij je boardingpass en paspoort zien. Hierna wordt je bagage geseald, zodat er niets meer in of uit kan. De chauffeur verzegelt je koffer dus direct bij overhandiging aan de deur. Zelf kun je ervoor kiezen om deze nog te voorzien van een extra slot. Sjouwen en angstig op de weegschaal kijken op de luchthaven zijn nu dus verleden tijd!

De bagageservice kent twee varianten en is momenteel beschikbaar voor geselecteerde airlines vanaf Schiphol en Eindhoven. De variant "Check-in" betekent dat je je tas pas op de luchthaven van bestemming weer zelf moet tillen. Daarnaast kun je kiezen voor "Standaard". PostNL komt in dat geval de bagage thuis ophalen en brengt het naar de luchthaven waar je vervolgens zelf de bagage moet inchecken. Indien gewenst wordt deze na je vakantie zelfs weer thuis bezorgd.

De kosten van deze extra service? Al vanaf €12,50 hoef jij je nergens meer druk om te maken. Dan dien je wel in de buurt van Schiphol te wonen. Bekijk alle tarieven op PostNL.


 
Deel dit bericht
 

Blijf op de hoogte!

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox.