​Gezocht: Administratief medewerker Reisbranche | Official Travel Company
Aanvragen

​Gezocht: Administratief medewerker Reisbranche

Ben jij een administratief wonder en heb je affiniteit met reizen?

Heb jij zin om aan de slag te gaan voor drie reisbedrijven. Stop dan met zoeken en lees snel verder . Wij zijn op zoek naar een administratief medewerker voor minimaal 12 uur in de week.

Onze organisatie bestaat uit een drie verschillende reisbedrijven. Middenoostenreizen.com, een gespecialiseerde touroperator voor het Midden-Oosten en Noord Afrika, Srilankarondreis.com, een gespecialiseerde touroperator voor Sri Lanka en de Indische Oceaan en Official Travel Company, een zakelijke reisorganisatie gespecialiseerd in incentives en groepsreizen en met een eigen verre reizen op maat afdeling!

Jouw bureau staat midden in het centrum van ’s-Hertogenbosch in ons prachtige glazen pand. Je biedt voornamelijk ondersteuning aan ons management team en zorgt ervoor dat de administratie goed verwerkt wordt. Dus ben jij super nauwkeurig en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer snel.

Wie zoeken wij?

  • Minimaal MBO niveau
  • Ervaring met administratie of data entry
  • Je bent nauwkeurig en gaat secuur te werk
  • Snel eigen maken van computersystemen
  • Iemand uit ’s-Hertogenbosch of omgeving!

Ready for take off?

Ben jij die reislustige administratief medewerker die niet kan wachten om aan de slag te gaan? Of wil je meer weten over deze te gekke baan? Neem dan contact op met Rob van Helvoort via info@officialtravelcompany.com of bel op 073 614 09 96.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


 
Deel dit bericht
 

Blijf op de hoogte!

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox.